Priser

Vælg timebetaling, klippekort eller fast pris

Alle opgaver starter med et gratis, indledende møde

Vælg selv

Uanset om du vil benytte dig af timebetaling, klippekort eller aftale en fast pris inden start af opgaven, så er valget dit.

Er du i tvivl om dit behov, vil et klippekort være en god start. Det vil også give dig mulighed for at teste, om denne form for samarbejde er en løsning, som passer til dig.

Størstedelen af mine kunder indgår en fast aftale, så snart de opdager alle fordelene ved denne effektive og fleksible måde at samarbejde på, hvor man månedligt betaler for brugt tid.

Klippekort

Betal kun for den tid du bruger

Med et klippekort betaler du kun for den tid, du bruger og kommer ikke til at betale for meget. Klippekortet kan bruges til alle slags opgaver, kan fornyes efter behov og betales forud for opstart af samarbejdet. 

fast timepris

495

EKSKL. MOMS

10 timer

4.500

EKSKL. MOMS

20 timer

8.500

EKSKL. MOMS

1 dag
om ugen

13.000

EKSKL. MOMS MÅNEDLIGT

design
din egen løsning

Samarbejdsaftale

Brug for assistance?

Har du brug for assistance i en længerevarende og/eller fast periode, kan vi indgå en aftale, som baseres på en fast pris pr. periode beregnet på et skønnet antal timer. 

Du kan f.eks. vælge en månedsplan eller designe din helt egen plan. 

Denne løsning er for dig, som har brug for hyppig og tilgængelig assistance i hverdagen. Denne form for aftale giver dig også den bedste timepris. 

 

DATABESKYTTELSE- & SIKKERHED

 


Databeskyttelse
Uanset om jeg arbejder i kapacitet som dataansvarlig eller databehandler, er jeg bekendt med de skærpede krav til behandling af personoplysninger og reglerne i databeskyttelsesforordningen.

Se Datatilsynets vejledning her:
Vejledning om dataansvarlige og databehandlere

Sikkerhed
Jeg arbejder med adskillige lag IT-sikkerhed som f.eks. kryptering, to-faktor autentifikation samt dagligt skiftende ip-adresser.

Jeg opholder mig aldrig i det offentlige rum, mens jeg arbejder.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.