Om

Hvem er jeg

Mit navn er Anja Catrine Olsen, og jeg tilbyder administrativ support til selvstændige, entreprenører, specialister, fagfolk og iværksættere bl.a.

Da jeg i 2019 startede ACO ADMINISTRATION, var det med et ønske om at yde kvalificeret, effektiv og fleksibel assistance til selvstændigt erhvervsdrivende, hvor jeg kunne gøre brug af mine mange faglige og personlige kompetencer.

Jeg er en administrativ ildsjæl med mere end 25 års erfaring fra forskellige administrative roller indenfor hotel- og byggebranchen samt vindenergisektoren, hvor jeg har arbejdet på projekter i både ind- og udland.
Se mit CV her

Jeg arbejder hele tiden effektivt og målrettet mod at dygtiggøre mig, så jeg er klædt på til at yde den optimale service og levere ydelser, som matcher og kræves af udviklingen i samfundet.

Om

Vil du høre Nærmere?

DATABESKYTTELSE- & SIKKERHED

 


Databeskyttelse
Uanset om jeg arbejder i kapacitet som dataansvarlig eller databehandler, er jeg bekendt med de skærpede krav til behandling af personoplysninger og reglerne i databeskyttelsesforordningen.

Se Datatilsynets vejledning her:
Vejledning om dataansvarlige og databehandlere

Sikkerhed
Jeg arbejder med adskillige lag IT-sikkerhed som f.eks. kryptering, to-faktor autentifikation samt dagligt skiftende ip-adresser.

Jeg opholder mig aldrig i det offentlige rum, mens jeg arbejder.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.